Tisztelt Doktornő!

 

Tisztelt doktornő! Egy kérdésem lenne, hétfőn volt elvetélésem, és pár napra rá vettem egy terhességi tesztet ami pozitiv lett, ez mit jelenthet? Viszont ultrahangon nem találták meg hogy ikrek lettek volna, és most ilyenkor mi van ha megtörtént a vetélés és a teszt pozitiv.

Még egy kérdésem lenne az egyik barátnőmnek május közepén volt meg utoljára a menstruációja, és most vettünk egy terhességi tesztet de nem mutat semmit, hogy terhes lenne.mi oka lehet?

 

 

 

 

Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza vetélés témában

Kedves Hölgyem!

Sajnálom, ami Önnel történt, a terhességi teszt miatt nem kell aggódnia, néhány napra szükség van ahhoz, hogy a hormon, amit a terhességi teszt kimutat, kiürüljön a szervezetéből, ilyenkor bizony lehet pozitív a terhességi teszt.

A barátnőjének pedig rendszertelen menses miatt érdemes elmennie egy kivizsgálásra, lehet, hogy van egy petefészek cisztája, vagy egyéb, hormonális problémája, ami vizsgálatot igényel, amennyiben terhes szeretne lenni, szükség esetén kezelést is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 05., 21:16; Megválaszolva: 2009. július 05., 21:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma