Spontán vetélés

Tisztelt Címzett!

 

2009-06-08-án volt egy spontán vetélésem 7 hetes terhesen, ami műszeresen lett befejezve.Igaz még csak 3 hét telt el és még az első mensi se jött meg.Kérdésem az lenne, hogy mikortól lehet újra próbálkozni a babával, ha minden rendben van. Az első menzesz után már próbálkozhatnánk? Mivel tudom elősegíteni hogy minél előbb tehebe essem. Van már egy kislányunk, aki elsőre sikerült.

 

Köszönettel: Zsurbej-Kovács Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza vetélés témában

Kedves Tímea!

Az első menses után még 2 ciklust várjon meg, és csak ezután lehet próbálkozni. Ezalatt a 3 ciklus alatt szedheti a terhesvitamint, és próbáljon meg elkezdeni hőmérőzni reggelente, még az ágyban, hogy a peteérés időpontját megtudja, ami segíthet majd teherbe esni. Ezt a gyógyszertárakban kapható LH teszt segítségével pontosíthatja.

Sok sikert!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 05., 12:08; Megválaszolva: 2009. július 05., 12:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma