Ártalmas?

Tisztelt Dr Csősz György!

44 éves nő vagyok, évek óta küzdök emésztési problámákkal, és erős PMS-el. A preemens tablettát nem bírom, kiütéses leszek tőle. Most 2 hónapja szedem a Raphachol nevű tablettát, ami feketeretek, és édesköményolajból áll. Jó az emésztésemre, és azt vettem észre, hogy a PMS-emre is jó. Azt hallottam róla, hogy az édeskömény valamilyen hormonra van hatással. A kérdésem az lenne, hogy ártok magamnak ezzel, vagy szedhetem nyugodtan? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Baby

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fájdalmas menstruáció témában

Kedves Kérdező!

Tisztelettel erre nem tudok választ adni. Természetgyógyász az illetékes ezen kérdés megválaszolásában. Az biztos azonban hogy nem árt.

 Üdvözlettel: Dr. Csősz György

Dr. Csősz György
Kérdés: 2009. július 05., 12:38; Megválaszolva: 2009. július 05., 12:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45