Magas progeszteron

T.Doktornő (Úr) ,

25 mg L-thyroxint szedek magas TSH miatt, 2x1 clostilbegytet mert nem volt peteérésem. Ez volt az első clostiles hónap. Volt peteérésem, 13.napon 20 mm-es tüsző.21.napi progeszteronom 142 nmol/l, a luteális szakaszban a normál 5, 3-86 között lenne. Kell tennem valamit, vagy ez még jó?

köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hormonvizsgálat témában

Kedves Hölgyem!

A magas progeszteron szint egy olyan ciklus során, amikor stimuláció volt, normális. Magas lehet még terhességben, vagy több petesejt érésekor is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 04., 23:37; Megválaszolva: 2009. július 04., 23:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet
Menstruáció előtti verzes