Magas progeszteron

T.Doktornő (Úr) ,

25 mg L-thyroxint szedek magas TSH miatt, 2x1 clostilbegytet mert nem volt peteérésem. Ez volt az első clostiles hónap. Volt peteérésem, 13.napon 20 mm-es tüsző.21.napi progeszteronom 142 nmol/l, a luteális szakaszban a normál 5, 3-86 között lenne. Kell tennem valamit, vagy ez még jó?

köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hormonvizsgálat témában

Kedves Hölgyem!

A magas progeszteron szint egy olyan ciklus során, amikor stimuláció volt, normális. Magas lehet még terhességben, vagy több petesejt érésekor is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 04., 23:37; Megválaszolva: 2009. július 04., 23:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Női hormon laborvizsgálat
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! PCOS gyanúja miatt hormonvizsgálatra küldtek. A doktor úr aki elrendelte a vizsgálatot, nem emelte ki, hogy mikor kell...
Hormonvizsgálat, PCOS, meddőség
A probléma a következő. Egy év alatt 14-15 kg-ot fogytam mostanáig. Sajnos nem tudtam időben megállni és jelenleg 172 cm magasságomhoz 48 kg társul...
van-e esély a teherbeesésre
Kedves doktor Úr/Hölgy! Azzal a kéréssel fordulnék Önhöz hogy értékelje nekem a vérvételi eredményem! A Párommal babát szeretnénk már évek...
Hormon vizsgálat
Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom hormon vizsgálatra küldött mivel már több mint egy éve nem sikerül teherbe esnem, viszont azt nem mondta, hogy...