Válasz

Köszönüm válaszát.

Ami a kísérő tüneteket illeti régebben elhíztam és pattanásos is volt a bőröm, de mostanában ezek elmúltak és sokat is fogytam az utóbbi hetekben. Szerintem nem sok a 18 éves korhoz az 53 kg. A fokozott szőrnövekedés azonban azt hiszem megvan. Nagyon idegesítő, hogy a hasamon is nagyon sok szőrszál van és máshol is alig győzöm "írtani" őket. A hasamon nem is merem, félek, hogy rosszabbul járnék ha ott is szőrteleníteném. Ez ellen nem lehet tenni valamit? Vagy akkor mindenképpen vizsgálat szükséges? Nem élek párkapcsolatban, nőgyógyásznál sem voltam még soha. Félek is. Mit tegyek.

Előre is köszönöm válaszát

Réka

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hormonvizsgálat témában

Kedves Réka!

A kérdésfeltevés teljesen anonim, és jeligét sem adott meg, amiről felismerhetem Önt. Ha esetleg rendszertelen vérzés vagy kimaradó menses miatt, akkor érdemes elmenni egy nőgyógyászati-endokrinológiai vizsgálatra, hogy a hormonműködést ellenőrizzék, és egy UH vizsgálattal a petefészkeket is ellenőrizni lehet. Azt nem írja, hogy szűz-e még, mert ha igen, akkor fontos ezt az orvosnak is megmondania, hogy ennek megfelelően vizsgálják ki. Izgulnia semmiképpen sem kell. A hormonokat vérvétellel ellenőrzik, a petefészkeket pedig szűz lányoknál a has felelő vizsgálják.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 29., 13:48; Megválaszolva: 2009. június 29., 13:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45