Felfázás

Jonapot Kedves Doktornö, kösszönöm a vállaszát, még annyit szeretnék kérdezni, hogy...multkor irtam hogy van fehér nyulos folyásom meg a hasam alja püffett, mint aki terhes...voltam multkor nögyogyásznál és kaptam dalacint krémet mert azt mondta a doki, hogy hüvely gyulladásom van igaz nem segitett ezért fordultam önhöz.mert ugy érzem, éreztem mintha hugyholyagommal lenne baj, mert az feszül mintha mindig tele lenne, pisilni kell. Mostanra vártam a piroskám  és tegnap elött megjött de csak kicsit mikor eggyütt voltam  a párommal, ilyen rozsaszines volt, és elmult, másnap vagyis tegnap meg elég volt egy tisztasági betét, éppen volt rajta egy kicsi maszatolás.Erre ma se van sokegésznap elvagyok egy betéttel barnás inkább mint piros, de ha pisilok akkor nyulos piros jön ki... Mi lehet ez? Maga szerint ez a gyulladás még mindig? Mennyek el akkor elsönek a házi orvosomhoz? Kösszönöm a segitségét mégegyszer.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

A folyás, ha elmúlt, akkor nincs vele több teendő, ha még mindig van folyás, akkor mási gyógyszer is fog kelleni. Azt nemírja, hogy vizelési panaszai vannak-e még. A vérzés jellegének megváltozását okozhatja a gyulladás is, de ha a terhesség bármi ok miatt felmerül, akkor érdemes egy terhességi tesztet is csinálnia.

Ha vizelési panaszok még mindig vannak, akkor a háziorvoshoz is el kell menni egy vizeletvizsgálatra. Ilyenkor érdmes a nemi szervet megtisztínai tiszta vízzel a minta előtt, hogy a hüvelyváladék ne kerüljön a vizeletbe.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 30., 11:14; Megválaszolva: 2009. június 30., 11:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam