Abortusz utáni menstruáció

Május 11.-én volt abortuszom.

A kérdésem az lenne, hogy normális-e, hogy még 6 hét elteltével sem jött meg a menstruációm.

Ez idő alatt egyszer szeretkeztem a párommal, de Ő vigyázott/ megszakított közösülés/, illetve 3 napja csináltam egy terhességi tesztet, de az negatív volt.

Dr. Farkas Ágnes válasza menstruáció késése témában

Kedves Hölgyem!

Most volt egy abortusza, és mégis az "orosz rulettet" válaszja? Nagyon nem helyes ez a védekezési mód, mert bizony könnyen teherbe lehet esnie. A teszt negatív, tehát remélhetőleg nem terhes, mégis menjen el nőgyógyászhoz egy ellenőrzése, és szerintem írassa ki a fogamzásgátlót, ha nincs ellenjavallata, hogy ne kelljen a terhességtől tartania. Ne a partnerére bízza, hogy vigyázzon, Önnek kell önmagára vigyáznia.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 28., 12:15 ;Megválaszolva: 2009. június 28., 12:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Tehes vagyok.?
5 napja késik a ciklus és a 6. Napon meg jött de nagyon kicsit és 1 nap alatt el is.mult
Menstruáció Késése
Kedves Dr. Kiss György, Barátnőm nevében írnék levelet. Ma 6. napja késik a menstruációja, naptár szerint tehát Június 1-én kellett volna...
Fogamzásgátló abbahagyása okozhat...
Tisztelt Doktor Úr! Egy év után abbahagytam a fogamzásgátló (Mercilon) szedését, de azóta még nem jött meg a menstruációm. Az utolsó...
Késik és a teszt negatív az orvos...
üdv.okt18án jött meg utoljára a menstruációm, ami rövidebb ideig tartott a megszokottnál ill 22én és 24-én 1-1napra újból volt.Voltam orvosnál...
késik a menstruációm...
Tisztelt DoktorÚr! 8 napja késik a menzeszem, két tesztet is csináltam, negativ mindkettő. eddig mindig nagyon pontos volt. kb 5 hete kapok...