Terhesség, nem terhesség

Kedves Doktornő,

4. napja késik a menstruációm (már nem védekezünk) viszont a terhességi teszt negatív lett. eddig nem lenne baj, gondoltam várok még egy hetet és megismétlem a tesztet. viszont kicsi pecsét vérzés jelentkezett, több nem és enyhe alhasi fájást érzek. mondjuk túlzás, hogy fáj, inkább akkor szoktam ilyet érezni mint amikor megjönne. lehetséges, hogy mégis babám lenne csak korai kimutatni? menjek el orvoshoz vagy várjak?

Köszönettel

Andrea

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Andrea!

Lehet, hogy beágyazódási vérzés jelentkezett, szerintem jól döntött, hogy vár még egy hetet, és majd az ismételt teszt biztosan megmondja, hogy terhes-e, vagy sem. Az enyhe menses-szerű alhasi görcs is kialakulhat a terhesség elején, de ezek nem határozott görcsök, csak enyhe nyilallások. A teszt ismétlése után ráér elmenni orvoshoz.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 17:26; Megválaszolva: 2009. június 27., 17:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45