Gond lehet

Tisztelt doktor nő/úr lányom 6 hónapos 3 hónapos kora óta nem szotatom de még azóta sem jelentkezett a menstruációm.Csináltam tesztet de negatív lett. Már vagy két napja gölcsöl a hasam alja mint menstruáció előtt szokot. Mi lehet az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza terhesség témában

Kedves Hölgyem!

Valószínű, hogy hamarosan meg fog jönni a mensese, ne aggódjon, a szoptatás után több hónap is eltelhet, mire lecsökken a prolaktin szintje, és beáll a menses újra.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 17:08; Megválaszolva: 2009. június 27., 17:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45