Lehetek még terhes?

23 éves nő vagyok, a férjem 36.-ban jár.1 éve vagyunk házasok.2008.decemberében megszületett első kisbabánk, de 3 nap múlva meghalt, orvosi műhiba miatt.Rettenetesen nehezen éljük mindennapjainkat, ami egy kis vígaszt nyújtott, hogy már eltelt fél év és lehet próbálkoznunk.Nagy nehezen találtam orvost, elmentem kivizsgálásra és uh-on polycystas ovarium syndromát áll.meg. Most csináltattam meg a labor vizsgálatot, természetesen eredményt még nem tudunk, de nagyon aggaszt a dolog! A kérdésem az lenne, hogy jó esélyeim vannak még a közel jövőben a teherbe esésre? Megúszhatom műtét nélkül?

A választ előre is köszönöm!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza PCO témában

Kedves Hölgyem!

Nagyon sajnálom, ami Önnel történt, de kitartást kívánok, és sok sikert egy újabb terhességhez! Egyenlőre ne is gondoljon műtétre, inkább abból indoljon ki, hogy korábban is teherbe esett, és lehet, hogy már akkor is megvolt a policisztás petefészek. Ha mégis nehezebb a terhesség, akkor első körben nem a műtétre, hanem inkább peteérést stimuláló gyógyszerre lesz szüksége. Sok sikert!

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 14:52; Megválaszolva: 2009. június 27., 14:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45