Hüvelygomba és kirepedezett fityma

17 hetes kismama vagyok és lehet hogy hüvelygombám van, mert  ég és viszket "ott". A páromnak meg piros a makkja és ég neki is és kirepedezett a fitymája. Az lenne a kérdésem hogymitől lehet neki kirepedezett? Lehet hogy elkapta tőlem a hüvelygombát? Mert szeretkeztünk is. Mivel kezeljük magunkat? Főleg a kirepedezettséget? Nem lesz komoly bajom a hüvelygombától a terhesség alatt? Köszönöm szépen a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

Terhesség alatt a hüvelyi fertőzésekre fokozott figyelmet kell fordítani, hogy ne okozzon problémát a terhességben, ezért panaszok esetén mindig érdemes elmennie nőgyászhoz, és szükség esetén gyógyszert is adnak, ne aggódjon. Valószínű, hogy gombáról lehet szó, de Ön ellenőriztesse magát orvossal. Párja addig is használhat recept nélkül kapható Cansten, vagy Candibene krémet, hogy a panaszai csökkenjenek.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 27., 12:45; Megválaszolva: 2009. június 27., 12:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma