Hüvelyplasztika

Hólyagsérv és végbélsérv műtétet végeztek rajtam 2 éve. A műtét során a hüvelybemenetet annyira beszűkítette a műtétet végző orvos, hogy a házasélet teljesen lehetetlenné vált. Egy hónapja korrekciós műtéten voltam, a gátnál bemetszette az orvos (nem az, aki az első műtétet végezte) a hüvelyt. A bemenet tágabb lett, most már "2 ujjal vizsgálható" vagyok, de továbbra is szűk a házasélethez. Kézzel, ujjal próbálom a hüvelybemenetet tágítani, de ez fájdalmas. Olyan érzés, mintha egy nagyon feszes gyűrű lenne a bemenetnél. Kérdésem: mit kell/lehet tenni?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyplasztika témában

Kedves Műtétek utáni!

Sajnálom, hogy így alakult, de általában meg szokták kérdezni a gátműtét idején, hogy mennyire szűkítsék le a hüvelybemenetet. Az hogy magának ez még a bemetszés ellenére is fájdalmas sajnálom. Azt javaslom, hogy menjen vissza ahhoz az orvoshoz, aki csinálta magának a második műtétet, hátha tud még valamit segíteni.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
Kérdés: 2009. június 27., 09:48; Megválaszolva: 2009. június 27., 09:48
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma