Prolactin

JÓ NAPOT KÍVÁNOK! AZ SZERTENÉM MEGTUDNI HOGY ENDOMERTIOSISNÁL A PROLACTIN SZINT MEGEMELKEDIK-E? HA NEM AKKOR MITŐL EMELKEDHET MEG MERT NÁLAM 890, 5mIU/l MÉRTEK. AMI AZ ORVOSOM SZERINT AZ ENDOMETRIOZISOMTÓL IS LEHET. A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! ÜDVÖZLETTEL ANI

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza prolaktin témában

Kedves Ani!

A prolaktin és az endometriosis két különböző dolog, tehát ha magas a prolaktinja akkor bizony lehet, hogy Bromocryptint kellene szednie, az endometriosisra pedig több fajta KEZELÉS LEHETSÉGES, ATTÓL FÜGGŐEN, HOGY gyermeket szeretne vagy sem. Bocsánat a Caps lock-ért.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
Kérdés: 2009. június 27., 09:40; Megválaszolva: 2009. június 27., 09:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma