Valami fertőzés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! a panaszom a következő: hétvégén 2 napos születésnapi parti közben jó párszor "egymásnak estünk" a párommal, előfordulhat, hogy nem mindig a legtisztább körülmények között. azért a kezünk és egyebek tisztaságára mindig figyeltünk, de úgy tűnik, valamit mégiscsak sikerült összeszednünk, mert páromnak és nekem is viszket egy kicsit a nemiszervünk. tényleg csak minimális, ezért nem szeretnék vele elmenni nőgyógyászhoz, ha lehet, inkább az ön segítségét kérném, hátha van erre vény nélkül kapható gyógyszer, krém, vagy valami. más panasz nincs is, csak enyhe viszketés és egy kis pirosság. tudna valamit ajánlani? előre is köszönöm a segítséget!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nőgyógyászati probléma témában

Kedves Hölgyem!

Ha nincs folyása, akkor próbálják meg a Cansten krémet mindketten, ami gombás fertőzésre való. Ha fehér, darabos folyása is van, akkor Canesten kombit vegyen, amiben krém és hüvelytabletta is van. Ha a panaszok nem csökkennek, akkor érdemes lesz orvoshoz menniük.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 19., 15:15; Megválaszolva: 2009. június 19., 15:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma