Segítséget szeretnék kérni!

A Vajdasgbol jelentkezem, a lanyom 18-mult, es sajnos  MAYER-ROKITANSKY-HAUSER-SINDROM, VAN JELEN NALLA! Agenezija uterusa, es a vaginanak  ket harmad resze van meg. Nagyon szepen kernem, ha tudna segiteni, hova es kihez forduljunk,, sajnos a nagy problemankkal?   Esetleges mutet is valoszinu..vagy csak az?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fejlődési rendellenesség témában

Kedves Kérdező!

A fejlődési rendellenesség, ami lányának van, sajnos azzal jár, hogy saját gyereke soha nem lehet. HA és amennyiben már van neki fiú barátja, és a szex-el nincs gondja, akkor nem kell tenni semmit. Ha azonban nem tud közösülni, akkor muszáj műteni. Ez esetben keresse fel a Debreceni Női Klinika Gyermeknőgyógyászati rendelését.Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára

Dr. Juhász A. Gábor
Kérdés: 2009. június 19., 11:45; Megválaszolva: 2009. június 19., 11:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma