Kisbabát szeretnénk

Kedves Dr. Nő/Úr.6-éve vagyunk házasok, se előtte se utánna nem védekeztünk semmivel és még nem estem teherbe. Afárjemet is kivizsgálták nem találtak semmi problémát.2004-től orvosi kezelés alatt áltam ami abból ált, hogy szedtem achlostilbegyt 3x1, kaptam hozzá choragon inekciót ez ment 2-évig07.04.25.én volt egy laporoscopiám aminek az eredménye id.: "A jobb o.épnek tűnik, a bal o.tuba vége bunkószerűen megvastagodott. A kontrasztanyaggal történő feltöltés során a bal tuba még vastagabbává, zsákszerűvé válik.de nagy nyomás mellett a kontrasztanyag erről is ürül."Két év után abbahagytuk a kezelést úgyvolt hogy megyek beültetésre de közben 08.06.spontán teherbe estem.Sajnos a 10.héten elment a baba.08.08.22-én volt a műtét majd később 08.09.01.megismételték mert 10 napig foly.véreztem. Az első mensinél szednem kellet Novynette fog.gátllot.4-hónapig szedtem. Azóta semmit és még mindig nem sikerűlt a baba. Az orvosom azt mondja várjunk amig nem sikerül spontán.De meddig? Én 32 a párom 34-éves.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza meddőség témában

Kedves 32 éves!

Mivel elkezdődött a beültetéses procedúra, ezért én most is ezt javaslom, persze ettől függetlenül még persze teherbe eshet, nincs is semmi baj. A lényeg, hogy azért nem árt a meddőségi centrumban végeztetni a dolgokat, mivel ott azért jobb szakemberek vannak és talán így hamarabb teherbe eshet. a vetélés miatt nem kell aggódnia, sajnos ilyen előfordul. Nem szabad elkeseredni. Sok sikert a babához.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
Kérdés: 2009. június 19., 23:08; Megválaszolva: 2009. június 19., 23:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Citologia eredménye
Fogamzásgátó melletti terheség...
Hüvelygyulladás
P3 citológia, gyulladás
Szülés utáni érdeklődés