Petefészek, nemi szervek

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Az az én problémám, hogy 2007 szeptemberében összejöttem a mostani párommal. Azóta mind a kettőnknek pirosodás, kiütés és viszketés jelentkezik egy-egy együttlét után. Hiába próbáltam különféle kúpokat és kenőcsöket nem nagyon használt. Majd 2008 májusában abbahagytam a fogamzásgátlót, amit azért kellett szednem mert a bal oldali petefészkem meg volt nagyobbodva 3 mm-el. Azóta 2 hónaponta jön meg a vérzésem, most pedig 3 hónap után jött meg. Kicsit utána néztem, de nem sokat találtam a témáról. A páromnak és nekem is A pozitiv a vércsoportunk. 

Mostanában az alhasam is "fáj". Legalább is úgy érzem, hogy a petefészkemmel gondok vannak, de félek az orvosi vizsgálattól.

Válaszát előre is köszönöm. 

Mercédesz 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nőgyógyászati probléma témában

Kedves Mercédesz!

Orvosi vizsgálat nélkül pedig nem lehet eldönteni, hogy van-e kezelnivaló betegség. A menses rendellenesége miatt egy hormonvizsgálatot kellene csinálni, míg a fájdalom, és pöttyök fertőzésre utalnak. Kölönösen, mivel mindkettőjüknek panasza van, el kell menni a párjánka is egy vizsgálatra, bőrgyógyászatra.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 18., 14:12; Megválaszolva: 2009. június 18., 14:12
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma