Mi az oka?

Azzal a kérdéssel fordulok Ön (ök) höz, hogy mi okozhatja a barna folyásomat és a minimális vérzésemet? A menstruációm egy hete múlt el. Ez a folyás és vérzés csak egy napig tartott. E panaszok mellett erős alhasi fájásaim is vannak, ezek 2-3 napja gyötörnek. Utána olvastam, ezek tényleg lehetnek terhességre utaló jelek is? (A párommal megszakításos módszerrel védekezünk.) Vagy a stressz következtében is lehetnek ilyen panaszaim? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pecsételő vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Valószínű, hogy fertőzése van, és ez okozza a panaszokat, el kell mennie egy nőgyógyászati vizsgálatra.

A megszakított közösülés egy nagyon bizonytalan módszer, könnyen teherbe lehet esni, ha az utolsó menses nem a szokásos lefolyású volt, hanem kevesebb, és inkább barnás jellegű, akkor egy terhességi teszetet is csinálnia kell.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 17., 13:36; Megválaszolva: 2009. június 17., 13:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam