Sárgás folyás

Pár napja a barátommal töltöttem egy napot, s mivel még szűz vagyok, s nem akartam elveszteni a szüzességem, így egy másfajta megoldást kerestünk arra, hogy én is "jól érezzem magam". Így hát igénybe vettük a kezét, azaz megujjazott... Ez kétszer történt meg, az első igen kellemes volt, de a második már nem annyira (megpróbáltuk több ujjal, de nem ment) . Ez délután történt, és estére el kezdett fájni odalent... S másnapra egy sárgás folyás is megjelent. Eléggé kétségbeestem, s nem tudom, hogy mit csináljak. Nőgyógyászom még nincsen, s igazán orvosom se, akit fel tudnánk keresni. A fájdalom már elmúlt, de a folyás még mindig tart, változatlanul (talán nem olyan nagy mértékben, mint az első nap) .

Mi lehet ez, s mit kellene tenni?: (

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

Valószínű, hogy egy hüvelyfertőzés alakult ki. Érdemes lenne elmennie egy nőgyógyászatra, ahol megnézik a folyás jellegét és ennek megfelelő gyógyszert adnak majd, ami segíteni fog. Ha még 18 éves kor alatt van, akkor egy gyermeknőgyógyászat, vagy más néven tinédzserambulancia lesz a megfelelő hely, ha már elmúlt 18, akkor bárhova mehet, de jelezze, hogy még szűz.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 16., 14:34; Megválaszolva: 2009. június 16., 14:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
Nem règ irtam