Gyakori barna vagy véres folyás

Tanácsot szeretnék kérni kettő nőgyógyásznál jártam már.December óta nem tudják eltalálni, hogy mitől van ez a betegség.Gyulladással kezeltek, rengeteg antibiotikumot szedtem már, de nem ér semmit.Elmentem másik nőgyógyászhoz az aszt mondta, hogy nincs is gyulladásom.Hormonálissan van problémám. Mert ha elkezdem szedni a fogamzásgátlót rá egy hétre elkezdek vérezni. Most az orvos kiírt egy hormonális gyógyszert amit a fogamzásgátlóval kell szednem.Ez mind szép és jó, de nem szedhetem örökké.Félek ha abbahagyom akkor újra elkezdek vérezni.mert az orvos azt mondta, hogy ha nem vérzek akkor hadjam abba.Igy is tettem de már másnap szintén véreztem. Mikor gyógyulok meg?

Kérem Válaszoljon.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pecsételő vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Sokat segítene, ha a vizsgálatok eredményét is leírná, hiszen a tünetek alapján valóban hormonális elvátlozásnak tűnik a dolog, de ehhez biztosan készült hormonlabor is, hogy alátámasszák ezt. A gyulladás, vagy fertőzést kenetvétellel, és tenyésztéssel ki lehet zárni, illetve a méhnyak vizsgálata is alapvető, hogy van-e olyan elváltozás rajta, ami megmagyarázhatja a vérezgetést. Ha ilyen leletek vannak, írjon bártan újra, és nyugodtan részletezze az eredményeket, hátha többet tudunk segíteni.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 16., 10:54; Megválaszolva: 2009. június 16., 10:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45