Mastodynon cseppek

Meddöség kezelésére szedem kb egy honapja a Mastodynon cseppeket, egy idö után mellfeszülést éreztem és a peteérésem is fájdalmas volt, amit azelött sosem éreztem. Kb egy honap szedés után a nögyogyászom gyulladást állapitott meg a méhemben. Azt szeretném kérdezni hogy ez a készitmény okozhatta e ezt mellékhatásként? Eredetileg ez egy homeopátiás készitmény.

WEBBeteg szakértő válasza mastodynon cseppek témában

Kedves Hölgyem!

A készítmény nem valószínű, hogy bármilyen gyulladást tudna okozni a szervezetben.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 14., 12:40; Megválaszolva: 2009. június 14., 12:40
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV fertőzés
Nemi szerv
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger