Tilos?

Tisztelt Doktor Ur! Rákszürésen észrevették, hogy külsö méhszáj polipom van.Ezt ott a helyszinen le is vették, fagyasztással.Steril volt ez? És másnap elmentem vele a strandra, ez butaság volt ugye? Mert ahogy leveték a polipot, annak sebhelye maradt, ugye? De a méhszáj az egészen fent van, és nem mehetett bele viz? ugye?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza méhszáj polyp témában

Kedves Hölgyem!

A fagyasztás előtt biztosan történt fertőtlenítés, de a strandra azért nem kellett volna kimenni. A hüvely egy nyitott része a testnek, oda bizony befolyhat valamennyi víz. Ha panaszok vannak, akkor egy kontrollra menjen vissza hamarabb, egyébkéént pedig a műtét után 4 héttel egy nőgyógyászati kontrollt biztosan megbeszéltek, oda menni kell majd.

 

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 14., 12:23; Megválaszolva: 2009. június 14., 12:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma