Nőgyógyászati gond

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Lenne sajnos egy problémám, amire a nőgyógyász nem tudott mit mondani. A jobb oldali nagy ajak belső részén időnként (főleg menstruáció ideje alatt) fájdalmat érzetem tisztálkodás és toalett közben, megvizsgálva éreztem, hogy mintha egy ér lenne megvastagodva, az fáj, látszani semmi nem látszik. Nem volt még soha nőgyógyászati problémám (kivéve gyulladás, felfázás és egyszer kisebb ciszta) ezért elmentem az orvoshoz. Azt mondta lehet hogy viszér, de nem biztos, és semmit nem ajánlott amitől elmúlhatna, mert nagyon zavar és fáj is ha hozzáérek. Ön szerint mi lehet ez? Nincs mindíg megvastagodva "ez az ér"ahogy én nevezem, csak havonta 1-2 hetet. Kérem legyen szíves nekem tanácsot adni, hogy mit tegyek? Mit használhatnék rá hogy elmúljon? Nagyon várom válaszát, és előre is köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nőgyógyászati probléma témában

Kedves Eres, nem eres!

Hogy ez most mi lehet azt én sem tudom, de persze ha fájdalmas akkor mindenképpen meg kellene mutatni másnak is. Esetleg egy érsebésznek mert ú meg is tudja magának ezt operálni. Persze ha szükséges. Szóval egyelőre szerintem nem kell aggódnia, de ha nem múlik a kellemetlen érzés mutassa meg másnak is.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László
Kérdés: 2009. június 16., 08:42; Megválaszolva: 2009. június 16., 08:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45