Kérdés

Tisztelt Doktornő!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy vétélésnél minden esetben szükséges utána orvosi beavatkozás? Tehát pl egy nagyon korai stádiumban lévő terhesség után? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza vetélés témában

Kedves Kérdező!

Ez attól függ, hogy a vetélés lezajlik-e teljesen magától, vagy a méh üregében visszamarad-e szövetrészlet. Ha bármi jel arra utal, hogy a méh nem üres, akkor meg kell csinálni a kisműtétet is.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 14., 12:15; Megválaszolva: 2009. június 14., 12:15
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma