• PCOS kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. nő/úr!    A napokban kiderült, hogy PCOS-em van. A kezelőorvosom Cypromix hormon készítményt javasolt 6 hónapig.Szeretném meg kérdezni, hogyszükség van -e erre a fajta készítményre, vagy van más megoldás is a kezelésre? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel: andi170

        WEBBeteg szakértő válasza a PCOS témában

        Kedves Andi!

        Ez attól is függ, hogy milyen tünetei vannak, hogyan derült ki a betegség, éppen szeretne-e egyermeket, milyenek a laborok, stb. Sajnos ez önmagában kevés információ a tanácshoz, írjon bővebben.

        Ami biztos, hogy a gyógyszer szedése előtt vizsgálni kell a trombózisra való fokozott hajlamot.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 22:11:43; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: