• Miért fáj szexuális együttlét közben a méhem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        29 éves lány vagyok. Több mint 5 éve vagyok együtt a párommal. Körübelül 2 éve szexuális együttlét közben fáj a méhemnél. Van amikor utána vagy közben is begörcsöl a fájdalomtól de a legtöbb esetben csak éles fájdalmat érzek. Kezeltek felfázással, gombával, bakteriális fertőzéssel de nem változott semmi. Elmentem ultrahangra de ott sem muatot ki semmit. Nagyon szomorú vagyok, mert szeretnék fájdalom nélkül szeretkezni újra és nem arra figyelni melyik az az egy pozíció amikor nem fáj annyira...

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas együttlét témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes lenne a méhszájból mintát venni, és tenyésztésre küldeni, hogy egy esetleges terápiarezisztens kórokozót kizárjanak. Ha ez negatív, és nincs kórokozó, ami okozhatna gyulladást, akkor bizony tovább kell vizsgálni Önt, hiszen nem természetes a fájdalom. Akár endometriosis is okozhatja a panaszokat, különösen, ha esetlges a ciklushoz is tudja kötni a tünetek változását.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-13 21:33:09; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!