• Preventa 105

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doki!

        Petefészekrákkal operáltak 2008 júliusában. Jelenleg a második, 4 ciklusos kemót kapom (Hycamtin) a kezelések után 5. naptól és a kezelés megkezdése előtti 5. napig szedem a VITACELL cseppet. Sokat segít, mert az immunrendszerem egészen tűrhetően alakul, erősebbenk érzem magam. Kérdésem az lenne, hogy miután a VITACELL-lel együtt iható a Preventa 105-ös víz, kipróbálnám, de nem igen tudok a hatásmechanizmusáról semmit. Érdemes inni? Hogyan hat?

        Várom válaszát

        tisztelettl

        mami

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészekrák témában

        Kedves Kérdező!

        Az igazság az, hogy sem a Vitacell, sem a Preventa 105 nem "gyógyszerek".
        Mi - a hivatalos egészségügy - csak többezres beteganyagokon igazolt hatású vegyületeket, anyagokat, készítményeket fogadunk el gyógyszernek.
        Igen szigorú szabályok rendezik minden országban ezeket a kérdéseket.
        Ami pedig nem gyógyszer, arról én hadd ne mondjak se pozitív, se negatív véleményt - esetleg évekig tartó pereskedést a nyakamba véve a gyártó cégekkel, vagy konkurrenseikkel szemben.

        Üdvözlettel: Dr. Nagykálnai Tamás


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-11 13:09:12; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés