• Aggódó lány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 26 éves vagyok, a férjem 29 éves és már nagyon szeretnénk egy babát! 1.5éve nem szedem a fogamzásgátlót (előtte 3évig szedtem) és azóta próbálkozunk, sikertelenül!Attól félek esetleg nem is fog sikerülni, mennyi idő után kezdjek el aggódni, orvoshoz fordulni? Amióta abba hagytam a gyógyszer szedését, nem voltam nőgyógyásznál, azelőtt rendszeresen jártam és sosem volt baj. A menszeszem rendszeresen, pontosan megjön(esetleg 1-2 nap csúszással, de az természetes). Mennyi idő az mire a fogamzásgátló kitisztul a szervezetemből?Köszönöm! Zsuzsa!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Zsuzsa!

        Nem csak Önön múlik a terhesség, hanem a párján is. 1,5 évi próbálkozás után egy andrológiai és egy nőgyógyászati vizsgálat már esedékes lenne. A fogamzásgátló tabletta abbahagyása után 3 hónappal jó szívvel ajánlható a terhesség vállalása.

        Tisztelettel:

        Dr. Lukács János nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-23 22:01:33; Megválaszolva: 2011. július 29., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés