• Vajon miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktorno...

        nem nagyon megy aszthiszem ehez a temahoz de en most jarok eloszor ezen az oldalon,18 eves csaj vagyok es kene egy jo tanacs valakitol es azert fordultam magahoz hogy hatha tudna nekem segiteni....

        a mult honapban normalisan meg jott a mensem(vagyis majus 1-en) es ebben a honabban meg kellett volna jojjon junius 1-en...es mar olyan 6 napja nem jott meg ez mit jelenthet tudom hogy nem mindig pontosan jon meg....de nem volt semmi koztunk....mi tortenhet akkor amikor a lany kielegul amikor a fiunak a penise a lany huvejebe van egy kicsit???...elore is koszonom.....

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!

        Amikor a fiú nemi szerve a hüvelybe hatol, az közösülés, és az előváladék is tartalmazhat hímivarsejteket, tehát akár terhes is lehet, csináljon egy terhességi tesztet, hogy ezt kizárja. Ha negítv a teszt, és nincsenek panaszok, akkor megvárhatja a következő mensest.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-11 20:59:20; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés