Terhességi teszt

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

Június 3-án az esedékes napon megjött ugyan a menstruációm, de csak nagyon minimális vérzésem volt 1 napig, illetve egy-két cafat is volt benne. Az elmúlt két napban viszont semmi sem volt. A mai napon csináltam egy terhességi tesztet, ami nagyon halványan de pozitív eredményt mutatott.

Kb. 1 hónapja szedek antidepresszánst is (Sertadepi). Kérdésem az lenne, hogy mekkora a terhesség valószínűsége és az említett gyógyszer mennyire befolyásolhatja a teszt eredményét?

Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

A gyógyszer nem befolyásolj a terhességi teszt eredményét, mivel halvány volt, javaslom ismételje meg egy hét múlva, és egy ellenőrzésre forduljon nőgyógyászhoz.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 11., 20:43; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?