• Menstruációs problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Ur/ No, egy ilyen problemaval fordulnek Onhoz: mar masodik napja tart a menstruacios verzes, de az eddigihez kepest sokkal gyengebb, mulo a verzes.. A hasam masodik napja folyamatosan fel van puffadva, es aggodom, mert ugy gondolom hogy ossze fugg a ketto. Ezert szeretnem megkerdezni hogy fontos e felkeresni az orvosom ez ugyben, mi lehet az oka, amelytol igy lelassul, szinte megal a verzes. Nagyon szepen megkoszonnem valaszat, tanacsat. Martina

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Martina!

        Ha fennáll a terhesség esélye, akkor csináljon egy terhességi tesztet. Ha negatív, és a panaszok nem erősödnek, akkor nincs teendő. Ha erősödő alhasi panaszok esetén menjen el egy vizsgálatra, egyébként nem gond, ha néha a menses jellege más.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-11 20:32:18; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés