Gyógyszerek

Szeretnem tudni hogy a jelenleg szoptatas mellett szedes alatt allo Azalia nevu fogamzasgatlom hatasat befolyasolja e a Mycosyst-gyno kapszula(1db) es Gynoflor (6db-os kura) amit gombas fertozesre kaptam. koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Nyugodtan alkalmazhatja a gyógyszereket, a fogamzásgátlót nem befolyásolja.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 08., 22:23; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...