• Terhes vagyok, vagy gyulladás2?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Farkas Ágnes!

        Köszönöm válaszát.Holnap reggel csinálok egy tesztet.Úgy hallottam,hogy inkább reggel tanácsos elvégezni,mert akkor a legbiztosabb.Igaz ez?Vagy mindegy a nap mely szakaszában végzem el?

        Előző levelemben írtam,hogy az előző menzeszem után egy héttel kb.barnás-pirosas folyásom volt.De csak egyszeri alkalommal,utána elmúlt.Ez mitől lehetett?Felvázástól lehet?Vagy szexuális együttlét eredménye?Vagy terhesség?

        Említettem,hogy szúr a hólyagom,és a petefészkem.Azt elfeletettem leírni,hogy a vizeletembe tapasztaltam kis genny darabokat,ami felfázásra,gyulladásra utalhat.Korábban volt már ilyen nekem.Lehetséges,hogy ez miatt késik a havim?

        Tudom,hogy nem a legmegfelelőbb módszer a megszakításos védekezés.Előváladéktól teherbe lehet esni?

        Várom válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a közti vérzés, terhességi teszt témában

        Kedves Hölgyem!

        A vizeletet meg kellene vizsgáltatni, mert egy krónikus hólyaggyulladás sok panaszt okozhat, és sok szövődménnyel is járhat, ez szerintem fontos lenne, háziorvoshoz fordulhat ezzel a panasszal.

        A menses utáni barnás folyást nem tudom, mi okozatja, ez lehet hormonális ingadozás, hüvelygyulladás, vagy méhszáj.elvátlozás. Ha nem ismétlődik, akkor nem kell emiatt vizsgálatra mennie.

        A terhességi tesztet bármely napszakban végezheti, de a reggeli első vizeletben a legnagyobb a koncetrációja annak az anyagnak, amit kimutat a teszt.

        Ha hüvelyi folyása van, akkor egy nőgyógyászati vizsgálattal tisztázni kell, hogy van-e kezelendő fertőzése, erre utalhatnak az alhasi panaszok is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-08 22:19:49; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés