Terhes vagyok, vagy gyulladás2?

Tisztelt Farkas Ágnes!

Köszönöm válaszát.Holnap reggel csinálok egy tesztet.Úgy hallottam, hogy inkább reggel tanácsos elvégezni, mert akkor a legbiztosabb.Igaz ez? Vagy mindegy a nap mely szakaszában végzem el?

Előző levelemben írtam, hogy az előző menzeszem után egy héttel kb.barnás-pirosas folyásom volt.De csak egyszeri alkalommal, utána elmúlt.Ez mitől lehetett? Felvázástól lehet? Vagy szexuális együttlét eredménye? Vagy terhesség?

Említettem, hogy szúr a hólyagom, és a petefészkem. Azt elfeletettem leírni, hogy a vizeletembe tapasztaltam kis genny darabokat, ami felfázásra, gyulladásra utalhat.Korábban volt már ilyen nekem.Lehetséges, hogy ez miatt késik a havim?

Tudom, hogy nem a legmegfelelőbb módszer a megszakításos védekezés.Előváladéktól teherbe lehet esni?

Várom válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza terhességi teszt témában

Kedves Hölgyem!

A vizeletet meg kellene vizsgáltatni, mert egy krónikus hólyaggyulladás sok panaszt okozhat, és sok szövődménnyel is járhat, ez szerintem fontos lenne, háziorvoshoz fordulhat ezzel a panasszal.

A menses utáni barnás folyást nem tudom, mi okozatja, ez lehet hormonális ingadozás, hüvelygyulladás, vagy méhszáj.elvátlozás. Ha nem ismétlődik, akkor nem kell emiatt vizsgálatra mennie.

A terhességi tesztet bármely napszakban végezheti, de a reggeli első vizeletben a legnagyobb a koncetrációja annak az anyagnak, amit kimutat a teszt.

Ha hüvelyi folyása van, akkor egy nőgyógyászati vizsgálattal tisztázni kell, hogy van-e kezelendő fertőzése, erre utalhatnak az alhasi panaszok is.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 08., 22:19; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Terhes, nem terhes?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! A kérdésem terhességgel kapcsolatos lenne. A párommal kb. 6 hónapja szeretnénk kisbabát eddig sajnos sikertelenül. Ám...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés