Terhes vagyok vagy gyulladás?

Tisztelt Doktor Úr!

Problémám a következő:

június 2-án kellett volna megjönnie a havimnak, de késik. A menzesz jeleit érzem, de mégsem jön még meg...Szúró érzést érzek a petefészek és a hólyag körül.Folyásom is van(bár ez mindig szokott lenni menzesz előtt, elég bő..)A mellem is érzékeny lett (de ez is megszokott a havim előtt...)Barátommal voltam testi kapcsolatban, és megszakítással "védekeztünk."Mit gondol, lehetek terhes? Vagy az idegeskedéstől nem jön meg, vagy esetleg gyulladásom van? Vagy terhes vagyok? Vegyek egy tesztet, vagy várjak még pár napot?

Múlt hónapban rendesen megjött a havim, 28 napra.De menzesz után 1 héttel kb.volt egy kis barnás-pirosas folyásom.Csak egy picike folt volt, egyszer volt és el is múlt egyből.Nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet.Ez mitől lehetett? (közösülés eredménye lehet ez? )Vagy terhességre utal? De hisz időben megjött múlt hónapban, és a menzesz állaga is a szokásos volt.

Várom a mielőbbi válaszát.

Köszönöm!!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a menstruáció késése témában

Kedves Hölgyem!

A megszakításos védekezés olyan, mint az Orosz Rulett. Vagy sikerül, vagy nem. Csináljon egy terhességi tesztet, ha negatív, akkor várhat még. Egyébként szerintem menjen el egy nőgyógyászhoz, és beszéljék meg a fogamzásgátlást, mert egy nem kívánt terhességnek biztosan egész életre szóló következménye lehet.

Vigyázzon magára!

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 05., 10:08; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:54
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?