• Terhes vagyok vagy gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Problémám a következő:

        június 2-án kellett volna megjönnie a havimnak,de késik.A menzesz jeleit érzem,de mégsem jön még meg...Szúró érzést érzek a petefészek és a hólyag körül.Folyásom is van(bár ez mindig szokott lenni menzesz előtt,elég bő..)A mellem is érzékeny lett (de ez is megszokott a havim előtt...)Barátommal voltam testi kapcsolatban,és megszakítással "védekeztünk."Mit gondol,lehetek terhes?Vagy az idegeskedéstől nem jön meg,vagy esetleg gyulladásom van?Vagy terhes vagyok??Vegyek egy tesztet,vagy várjak még pár napot?

        Múlt hónapban rendesen megjött a havim,28 napra.De menzesz után 1 héttel kb.volt egy kis barnás-pirosas folyásom.Csak egy picike folt volt,egyszer volt és el is múlt egyből.Nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet.Ez mitől lehetett??(közösülés eredménye lehet ez?)Vagy terhességre utal?De hisz időben megjött múlt hónapban,és a menzesz állaga is a szokásos volt.

        Várom a mielőbbi válaszát.

        Köszönöm!!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!

        A megszakításos védekezés olyan, mint az Orosz Rulett. Vagy sikerül, vagy nem. Csináljon egy terhességi tesztet, ha negatív, akkor várhat még. Egyébként szerintem menjen el egy nőgyógyászhoz, és beszéljék meg a fogamzásgátlást, mert egy nem kívánt terhességnek biztosan egész életre szóló következménye lehet.

        Vigyázzon magára!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-05 10:08:21; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés