• Nőgyógyász szemmel

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szülés után voltam nőgyógyászati vizsgálaton ahogy eltelt a 6 hét akkor a nőgyógyász írt fel nekem fogamzásgátló tablettát mivel ezt választottam védekezési módszernek de még akkor szoptattam ehhez igazodva. Már elszedtem a 3 havi adag tablettát de még nem jött meg a menstruációm.Vettem terhességi tesztet is de negatív lett nem tudom mit is tegyek mivel nőgyógyászom elutazott és mással nem nagyon bízom meg. Mitévő legyek

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem írja ugyan, hogy melyik készítményt kapta, és hogy szoptat-e, de ettől nem kell megijedni, hiszen szülés után kell idő, hogy a hormonháztartás rendeződjön. Különösen ha szoptat, nem kell még várnia a mensest.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-05 09:49:10; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!