• Miért késik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő/úr!

        Azért fordulok Önhöz, mert már 5 napja késik.Ebben a hónapban lesz 2 éve hogy megvan.Fiúval még nem voltam, de kielégítem magam.Úgy hallottam a stressz miatt is késhet, ami nálam lehetséges lehet, hiszen most vannak a dolgozatok, számonkérések. Arról nem is beszélve hogy néha enyhe fájdalmat érzek a nemiszervnél.

        Kérem mihamarabb, 3 napon belül adjon választ!

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem kell megijedni, valóban, akár nagyobb stressz is okozhat menseskimaradást. Külünösen fiatalabb korban gyakori az, hogy egy-egy menses kimarad, átmenetileg a felborul a hormonháztartás, ha nincs nagyobb panasz, akkor nyugodtan meg lehet várni a következő mensest. Ha erősödő alhasi fájdalom van, vagy a következő menses sem jönne meg, akkor orvoshoz kell mennie.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-05 08:28:17; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon