• Menstruációs gondok a barátnőmnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv.a szakértőknek... Az lenne a kérdésem hogy ugyebár a barátnőmmel megtörtént az első nemi kontaktus de azonban nem ettől félünk, hanem attól hogy a egyik elélvezéskor nekem spermium került a kezemre, ezt letöröltem Zsebkendővel, de utánna kézzel érintkezetem az ő nemi szervéhez...kérdésem lenne h mennyi az esélye a terhességnek ha ez nem termékeny napokon történt? az utolsó menzisze a b.nőmnek máj.1-én volt(32naponta szokott lenni neki), a kontaktus pedig a mai naptól számitva 3.héten történt.Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Bár a terhesség valószínűsége nagyon kicsi ilyen formában, egy terhességi tesztet azért kell csinálni. Ha az negatív, és panasz nincs, akkor meg lehet várni a következő mensest.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-05 08:12:34; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!