• Tisztelt Doktornő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        21éves lány vagyok. 5éve biztonságosan óvszerrel védekezünk a párommal. 1hete késik a menzeszem,tesztet még nem csináltam,mert előfordult már hogy 2hetet is késett de általában 28.,33.nap között szokott megjönni rendszeresen. Ha nem terhesség akkor mi okozhatja?Első nap amikor megkellett volna jönnie,szórakozni voltunk,és viszonylag sok alkoholt fogyasztottam. Kb. egy hete folyásom is volt,de semmilyen kellemetlenséggel nem járt. Hpv szemölcsöm van de csak a vulván,felül. Az gondolom nem befolyásolja.

        Válaszát előre köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!

        Időnként előfordulhat egy-egy vérzéskimaradás, késés. Ha terhességről nem lehet szó, akkor nincs miért aggódni. Átmeneti hormonzavar, petefészek-ciszta, sokminden lehet az oka. Csinálni kell egy tesztet, mert ezt követően nem lesz izgalom tovább. Ha negatív az eredmény, akkor nyugodtan várja a mensest. Ha a következő kimaradna, akkor érdemes elmenni egy vizsgálatra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-04 16:09:24; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés