Lehet-e gond?

Tisztelt Doktor Úr! Már több mint 2 éve Bartholin cystám van a jobb nagyajaknál. Most babát várok, és az lenne a kérdésem, hogy mennyire befolyásolja ez a baba fejlődését, milyen gondok léphetnek fel a terhesség, szülés folyamán e betegség következtében? /ja, szárazdió nagyságú a cysta/

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza Bartholin ciszta témában

Kedves Hölgyem!

Ne aggódjon, a cisztának nincs hatása a terhességre, nem okoz a babának gondot. Remélhetőleg nem fog fertőződni a terhesség alatt sem, és így nem fog gondot okozni.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 03., 14:34; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Bartholin ciszta
Kedves Doktor úr! Figyelmesen olvasom válaszait. Most én is szeretnék Öntől kérdezni. 4 hete egyik reggel azt figyeltem meg, hogy a hüvelybemenetnél...
Nőgyógyászati kérdés
Kedves Doktor Úr/Nő! Van egy duzzanatom, ami kívülről tapintható. Az orvos már elég régen felfedezte, eddig még fájdalom nem...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?