• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ÚR !

        43 éves nő vagyok. Két gyermekem van 18és 13 évesek .Az utóbbi időben a menstruációm nagyon erős 3-4 napig,óránként kell rendbe tenni magamat, sokszor alvadt vér is ürül. 1 hónapja voltam nőgyógyásznál más ügyben.Cisztát állapítottak meg márciusban, de a Catafllamnak és egy speciális gyógynövénytea kúrának a hatására elmúlt 10 nap alatt.Ultrahanggal diagnosztizálták.

        Gyógyszereim ,amiket szedek Cipralex,Concor, Tritace.Elevit./új párom van , még kész lennék egy babára.naponta szeretkezünk, nem estem teherbe 5 hónapja./

        Van-e valami köze az erős vérzésnek ehhez, mit javasol, mitől lehet?Normális-e az alvadt vér?

        Tisztelettel várom válaszát.  Tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Tímea!

        Csináltatnia kellene egy hormonális kivizsgálást, különösen, mivel gyermeket szeretne. Lehet, hogy könnyen terhes lesz, de ha mégsem, akkor azért időben kezdjék el a kivizsgálást, különös tekintettel arra, hogy panasz is van.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-03 14:25:21; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés