Peteérés

Üdvözlöm dr! Én szeretném megkérdezni:hogy ha nincsen mestruációm és nem is volt soha hormonzavar miatt, az orvos felírt nekem norculutot és clostilbegytet, ha ezeket beszedem, akkor a norculut meghozza a vérzést a clostybegyt pedig peteérést produkál...esetleg Ön megtudná mondani, hogy hányadik napon lehet így a peteérésem? Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a peteérés témában

Kedves Hölgyem!

Sajnos nem lehet így megmondani. Ha babát szeretne, akkor azt javaslom, hogy Uh-al kövessék, hogy van-e peteérés, és akkor hátha nagyobb lesz a siker.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 02., 14:22; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...