Bőséges hüvelyi váladékozás

Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő!

Kilenc hónapja szültem a kislányomat. Még kicsi tejcsim van, a menstruációm lassacskán úgy tűnik kezd visszatérni a régi kerékvágásba.

Viszont a köztes időben számomra nagyon kellemetlen tüneteim vannak. Bőséges hüvelyváladékozást tapasztalok. A menses elmúltával, kb. egy héttel utána néhány napig, és az újbóli megjötte előtti néhány napban főképp. Nagyon zavaró a jelenség és a mennyisége méginkább számomra, ami napközben többször is előfordul. Sárgás színű, feltűnő kellemetlen szagot nem tapasztaltam.

Kérdésem lenne, hogy mitől lehet ez? Valamilyen fertőzést szedhettem össze, vagy csak hormonális hatás lehet? Viszketést és hasonlókat nem tapasztaltam. Semmit nem szedek.

Válaszát hálásan köszönöm előre is: Marcsi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza hüvelyfolyás témában

Kedves Hölgyem!

Valószínű, hogy hüvelyfertőzése van. Amikor a panaszok jelentkeznek, menjen el egy vizsgálatra, és a megfelelő gyógyszeres kezeléssel el fog múlni.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 02., 13:53; Megválaszolva: 2011. október 05., 08:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?