Menstruáció

Kedves Doktor Nő/Úr!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy mit tegyek? Együtt voltunk a barátommal, de használtunk gumit, de én nagyon félek mert még nem jött meg.Előző hónapban 2.án volt.Tehát már most is megkell lennie lassan.De félek, hogy valami olyan történt, amit nem szeretnék. Mit tegyek?

Tisztelettel: Anna

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a menstruáció témában

Kedves Anna!

Megfelelő védekezés esetén nem kell a terhességtől tartania, de ha ennyire izgul, akkor pláne nem fog megjönni.

Ha valamiért úgy gondolja, hogy nem volt megfelelő a védekezés, akkor a várt menses elmaradása esetén csináljon egy terhességi tesztet, és akkor megnyugodhat.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 01., 23:34; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:51
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...