• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        volt egy abortuszom febr.27-én, azóta 1szer megjött a menstruációm egy napra azóta semmi! ki van száradva a bőröm, fázékony vagyok, diétázok de csak hízok, és nehezen nyelek.köszönöm a válaszát! vnoemi19

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Noémi!

        Nem valószínű, hogy a panaszok az abortusz miatt vannak, inkább ki kellene vizsgálni, hogy a pajzsmirigye rendben működik-e. Forduljon háziorvoshoz, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja indítani.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 23:32:07; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: