• UH Eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot dr.nő

        Sogornőm UH-Eredményével lene kapcsolatos a kérdés.Egy este nagyon begorcsőlt sogornőm.UH-hang vizsgálaton ezt álompitoták meg:.Jóbb ovárium vetűletében 20-szor 24 cm-res echomentes területt látható Dugulásban folyadék nincs.

        Azt szeretné tudni a sogornőm hogy ez most mit jelent ami levan írva az Uh-hang pairjára.Válaszát nagyon köszönjük

        WEBBeteg szakértő válasza a UH lelet témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes lett volna az eredménnyel visszamenni az orvoshoz is, hogy összehasonlíthassa a vizsgálaton tapasztaltakkal, hiszen így, egy UH leletből sajnos nem tudunk mit mondani. Egy ilyen elváltozás akár egy érett tüsző is lehetett.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 23:19:29; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: