• Aggódom!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az lenne a kérdésem, hogy az idegeskedés elegendő ok arra hogy 15 napot késsen a menszeszem?? Ennyit még sosem késett!! Mi lehet még az oka, hogy ennyit késik??? Kérem segítsen!! válaszát nagyon várom!! az előzőre is!!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Nagyon Aggódó!

        Először is: ha felmerül a terhesség legkisebb lehetősége, akkor csinálni kell egy tesztet. Ez szokott általában az idegesség leggyakoribb oka lenni.

        A másik, hogy ne aggódjon, majd' minden nőnek szokott késni a mensese, időnként kimarad egy, vagy hamarabb jön meg. Ez nem ad okot aggodalomra. Egy stresszesebb időszak, egy nagyobb betegség, vagy drasztikus fogyókúra is tud ilyet csinálni.

        Ha a következő menses se jönne meg, akkor indokolt elmenni egy vizsgálatr, hogy nincs-e esetleg egy petefészek-cisztája.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-02 21:01:09; Megválaszolva: 2011. október 04., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Nőgyógyászati uh lelet ertelmezese! Ép k. Genit. Kp. tag vag. Sima portio folytatásában norm. nagyságú utarus afv-ben, szabad környezetben. Kolp. :ép hám. Transvag uh: Az utarus 71*30*41mm,benne az endometrium 7,6 mm, szabályos szerkezetű, az...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés