• Hüvelyfertőzésem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mostanában fehér folyásom volt, de krémmel elmúlt. egyik hétvégén voltam idegen helyen és nagyon kellett pisilnem, én elmentem. Most már barnás lett a folyás és fehér folyásom is van, de a legrosszabb amitől megilyedtem hogy kis vérdarabka is volt. Ez mi lehet? Nagyon megijedtem és félek hogy mi ez. A mensesem idejében megjött és normális is volt, félek hogy nem e terhes vagyok, több mint 2 hónapja nem voltam a barátommal és rendesen védekeztünk is. Azóta is rendszeresen megjött és a szokott időben, mennyiségben.  De én mégis félek. Mit tegyek? Ez mi lehet? Hüvelygomba/fertőzés?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem!

        A vér, és a barnás elszíneződés ugyanaz, és arra utal, hogy a gyulladás okozza a panaszokat. Nem terhességre, hanem hüvelyfertőzésre kell gondolni, menjen el egy nőgyógyászhoz, hogy a vizsgálaton eldöntsék, mi lehet a kórokozó, és a megfelelő gyógyszerrel kezeljék.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 14:37:17; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: