Terhesség

tisztelt doktor nö

szeretném megtudni hogy volt egy méhen kivüli terheségem és cisztám és akkor kiveték a jobb petefészkem és azt szeretném meg tudni hogy etől lehet e gyermekem vagy nem és ha igen hogyan. elöre is köszönm

tiszteletel Kovács Monika

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a teherbeesés témában

Kedves Mónika!

Amennyiben azon az oldalon, ahol a petefészek még megvan a petevezető átjárható, még természetes úton fogant gyermeke is lehet. Kérdezzen rá az Önt operáló orvostól, hogy milyen állapotban volt a petevezető.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 01., 23:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 15:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon