• Dr. Farkas Ágneshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DoktorNő!

        Pár napja szeretkeztünk a barátommal, és gyógyszerrel védekezünk. Ez egy este volt. Másnap reggel azt vettem észre, hogy égő és kellemetlen érzésem van, és piros is a hüvely nyílásnál és körülötte is. Ez valami fertőzés lehet? Vagy lehet attól, hogy nem voltam elég "nedves" szeretkezés közben és az "dörzsölte ki"?  De ha fertőzés akkor mitől? Rendszeresen tisztálkodok, tiszta fehérnemű van rajtam mindig. Lehet, hogy hüvelygomba? De akkor honnan kaphatttam el? És ha óvszer nélkül vagyunk együtt így, akkor a barátom elkaphatja tőlem ezt? Nagy bajom lehet? Elkell mennem orvoshoz? Kell kezelmen valamivel? Mikor fog elmúlni? A legfontosabb az lenne, hogy elkaphatta-e ezt a barátom? Mert mielőtt észrevettem volna, azelőtt voltunk együtt.

        Kérem mielőbbi részletes válaszát, mert már nagyon idegesít, hogy mi lehet ez. Előre is köszönöm. Bius

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Bius!

        Ne aggódjon, valószínű, hogy egy egyszerű hüvelygombáról van csak szó. Szerintem menjen el nőgyógyászhoz, ahol egy egyszerű vizsgálattal ez eldönthető, és könnyen kezelhető. A párja nem kaphatta el, de ő is használhat (igazolt gomba esetén) recept nélkül kapható Candibene krémet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-01 22:57:57; Megválaszolva: 2011. október 04., 15:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés