Szükséges-e partneremnek bámilyen kivizsgálás akkor ha nekem P3 cyt. és cervitalis dysp. volt

Tisztelet Doktor Úr!

Érdeklődöm, 3 hete cervicalis dysplasia k.m.N8790 történt velem a szövettan eredménye atipia epihelii portionis uteri CIN I.kolpitis chronica pseudoerosiva post erosiva, kolpitis chronica atrophicans, Ovula Nabothi cervicis uteri.Parakereatosis portionis uteri. N8700 A 6380 N 8800 N 72HO.Kérdésem páromnak szükséges-e bármilyen kivizsgálásra elmennie ezzel kapcsolatban vagy tőle nem is fertőződhettem meg? Ez csak úgy kialakul az emberben vagy szexuális uton is terjedhet. Segitségét előre is köszönöm!

Köszönettel: Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fertőzés témában

Kedves Ildikó!

Nem szükséges a partner vizsgálata, hiszen a fertőzést nemcsak nemi úton terjedő fertőzés okoz, ne aggódjon.

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. június 01., 22:28; Megválaszolva: 2011. október 04., 13:30
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati fertőzések
Tisztelt Doki! Egy olyan problémával szenvedek már hosszú ideje, ami jelentősen megkeseríti az életemet. Van egy párom több mint 2 éve, és mióta...
Intim gondok
Kedves Doktor Olyan problémám van, hogy menstruációm már két hete folyamatos de nem erős, alhasi fájdalmak néha vannak, de azok sem erősek...
Mi lehet ez?
4 éve minden télen fel fáztam, hiába vigyáztam. Idén már nem jártam kollégiumba és nem is fáztam fel télen, de nyáron igen. Minden féle...
Esetleges fertőzés fürdőruha...
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Nemrégiben fürdőruhát vásárolni mentem, és a sokadik felpróbálása után jutott eszembe, hogy ez nem valami...